Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı ve daha pek çok özel günde sıklıkla tercih edilen hediyelerin başında canlı çiçek aranjmanları gelir. Sonsuz sevgi anlamları taşıyan çiçekleri sevdiklerinize hediye ederek özel günlerinizi unutulmaz hale getirebilmek mümkündür. Canlı çiçek aranjman modelleri sağlıklı ve uzun ömürlü ilişkileri anlamlı kılar. Uzun ve güzel ömür dileklerimizi iletmek için canlı çiçek aranjmanları en iyi hediye seçeneğidir. Bu şekilde çiçekle birlikte sevdiklerinizle ilişkilerinize güzel anlamlar katabilirsiniz.

Orkide Çiçeği

Orkide çiçeği, zarafetin ve şıklığın en güzel yansıdığı çiçeklerdendir. Rengarenk görüntüsü ile hediye seçenekleri arasında ilk akla gelenlerden biridir. Sevgi, saygı, masumiyet ve saflık gibi anlamları olan Saksıda Orkide Beyaz Aranjman Multi Midi – Phalaenopsis Tek Dallı hediye edilen kişiye güzelliği hatırlatır.

Kokina Çiçeği

Yılbaşının simgesi olan kokina çiçeği, özellikle aralık aylarında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çiçeklerden biridir. Yeşil yapraklarının arasında parıldayan kırmızı tomurcukları ile sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz kokina çiçeği, aranjman çiçek çeşitleri arasında yer alır. Sevdikleriniz için özenle hazırlanan Kokina Aranjmanı Yılbaşı Ağacı – Merry Christmas Silver Aranjman ışıklandırması, çam yaprakları, gümüş kozalakları ile görsel bir şölen sunar.

Guzmanya Çiçeği

Guzmanya çiçeği kırmızı, turuncu, sarı gibi renk seçenekleri ve hoş görüntüsü ile sevdiklerinizi cezbeder. Pek çok alternatif sunan guzmanya çiçeği sevdiklerinize hediye edebilmek için en ideal seçeneklerdendir.

Hava Bitkisi

Hava bitkisi daha değişik ve yaratıcı bir seçenek arayanlar için en uygun alternatiftir. Canlı pembe rengi ile göz dolduran bir görüntüye sahiptir. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çiçek aranjmanları arasında ilgi çeker.

Bonsai Bitkisi

Canlı çiçek aranjman önerileri arasında bonsai bitkisi de bulunur. Bonsai bitkisi, şekil verme sanatı ile minyatür halde yetiştirildiği için meraklıları için en güzel hediyedir.

Kalanşo Çiçeği

Klasik bir çiçek hediyesinden ziyade farklı bir hediye almak isteyenler kalanşo çiçeğini tercihleri arasında alabilir. Romantik bir görünüme ve anlama sahip olan kalanşo çiçeği aranjmanı sevdiklerinize hediye etmek için oldukça güzel bir seçenektir. Kırmızı, turuncu, pembe ve daha pek çok renk seçeneği olan kalanşo çiçeğini sevdiklerinize hediye ederek değerli hissettirebilirsiniz.

Antoryum Çiçeği

Antoryum veya flamingo çiçeği, rengarenk alternatifleri ile sıklıkla tercih edilir. Kalp şeklinde açan çiçekleri ile özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ideal çiçeklerdendir. İç mekanlara güzellik katan bu çiçek aranjmanı, sevdiklerinizin yaşam alanlarında göründükçe hatırlayacağınız anlamını yaratır.

Sümbül Çiçeği

Yaz ve ilkbahar mevsimlerinin en güzel kokan çiçeklerinden biri olan sümbül, bağlılık ve sonsuz sevgi anlamına gelir. Renkleri ve gösterişli görüntüsü ile dikkat çeken Mor Sümbül Yılbaşı Aranjmanı – Silver Saksı, sevdiklerine özel hissettirmek isteyenlerin hediye seçenekleri arasında bulunur. Benzersiz kokusu ile baharı müjdeleyen sümbülü tercih ederek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.