Sevdiklerinizin özel günlerinde yanında olduğunuzu hissettirmek için onlara çiçek göndermek en güzel hediyedir. Sevdiğiniz eşiniz, arkadaşınız veya dostunuz işe girdiğinde yeni işini tebrik etmek isteyebilirsiniz. Yeni iş tebriği için çiçek göndererek sevdiklerinize güzel bir jest yapabilirsiniz.

Yeni İş Tebriği İçin Çiçek Aranjmanları

Hayattaki yeni başlangıçlardan biri de yeni bir işe başlamaktır. Kutlamaya değer olaylar arasında yer alan yeni işler, değer verdiğiniz kişilere onları sevdiğinizi göstermek için büyük fırsattır. Sevdiklerinizi mutlu etmek için tebrik çiçeği alternatifleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Gül

Pembe güller, hayalindeki işi bulmuş kişiler için en ideal hediyeler arasında yer alır. Göz alıcı rengi ile dikkat çeken pembe güller, neşeli bir buket şeklinde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hayırlı olsun çiçeği arasında yer alır.

Nergis

Tebrik çiçeği nasıl olmalı sorusunun cevabı basittir. Tebrik çiçeği anlamlı olmalıdır. Yeniden doğuşu ve mutlu başlangıçları simgeleyen nergis çiçeği, tebrik çiçeği alternatifleri arasında dikkat çeker. Nergis çiçek aranjmanları arasından seçim yaparak sevdiklerinize tebrik çiçeği gönderebilirsiniz.

Orkide

Orkideler, sade ve zarif çiçeklerdendir. Yeni iş tebriği için doğru seçim olan bu sade çiçekler saflığı ve gururu sembolize eder. Dolayısıyla yeni işine başlayan sevdikleriniz için uygun çiçekler arasında yer alır. Sarı orkideler, dostluğu temsil ettiği için arkadaşınızın yeni işini kutlamak için sarı orkideleri tercih edebilirisiniz.

Papatya

Papatyalar, birbirine sonsuz sevgi ve sadakat ile bağlı arkadaşlığı simgeler. Bu özelliği onları, yeni başlangıçları kutlamak için ideal bir seçim yapar. Arkadaşlarınızı tebrik etmek için seçilebilecek uygun çiçek aranjmanları arasında yer alır. Siz de Beyaz ve Turuncu Papatya Buketi – Kuzguncuk White Orange ile arkadaşlarınızın yeni işini en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Lavanta

Güzelliği sembolize eden lavanta, aynı zamanda yeni bir sayfa açmayı, yeniliği ve baştan yaratılmayı temsil eder. Bunun yanı sıra mor rengi ile çekici bir görünüme sahiptir. Siz de ihtişam ve gücü simgeleyen Lavanta Tasarımı Mor-Saksıda Lavanta ürünü ile sevdiklerinizin yeni işini tebrik edebilirsiniz.

Karanfil

Pek çok rengi ve çeşidi olan karanfiller, farklı özel günleri ve olayları kutlamak için sıklıkla tercih edilen bir çiçektir. Sevdiklerinizi ne sebeple tebrik edeceğinize bağlı olarak karanfil seçimi yapabilmeniz mümkündür. Yeni iş tebriği genel olarak pembe ve sarı karanfiller seçilir. Siz de sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için Pembe Karanfil Buketi – Yıldız Pink ürününü seçerek iş yerine gönderebilirsiniz.

Krizantem

Krizantem, sevdiklerinizin başarısını kutlamak için harika bir çiçek tercihidir. Tebrik etmek için çiçek arayan kişiler krizantemleri tercih edebilir. Siz de sevdiklerinizi rengarenk krizantem çiçekleri ile değerli hissettirmek isterseniz Renkli Krizantem Buketi – Sarıyer Mix tercih edebilirsiniz.

Leylak

Leylaklar daima kalıcı izlenim bırakan çiçekler arasındadır. Bu özellikleri ile mükemmel bir tebrik çiçeği olarak bilinirler. Arkadaşınızı, annenizi, sevgilinizi, kardeşinizi tebrik etmek için alçakgönüllülüğün ve masumiyetin simgesi olan leylakları tercih edebilirsiniz.

İş Yerine Çiçek Gönderilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sevdiklerinizin başarısını kutlamak için çiçek göndermek o kişiye olan duygularınızı ifade etmenin en eşsiz yoludur. Ancak çiçek göndermek kadar detayları da önemsemek önemlidir. Çiçek gönderirken dikkat edilmesi gerekenler aşağıdaki gibidir.

· Alıcının tam adresinin alınması gerekir.

· Ulaşılması gereken durumlar için alıcının numarası yazılmalıdır.

· Göndereceğiniz çiçeğin masa üzerine sığabilecek bir boyuta sahip olmasına dikkat edilmelidir.

· Alıcının hangi saat dilimleri içerisinde iş yerinde olduğu bilinmelidir.